این کارشناس فرهنگی در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: مدیران باید از جنس خود سینما باشند؛ باید نسبت به وضعیت زندگی هنرمندان، مشکلات امروز و گذشته سینما اشراف کامل داشته باشند تا با توجه به فرصت های پیش رو بتوانند برنامه ریزی مناسبی برای رشد و اعتلای سینمای کرده و هنرهفتم را از این فلاکت فعلی نجات دهند.
وی ادامه داد: اگر مدیرانی بدون سوابق علمی و تجربی اداره امور سینما را در دست بگیرند مدت ها زمان می برد تا بتوانند با عرصه سینما آشنا شوند و این از دست دادن زمان به ضرر جدی سینما است. از این رو باید از تجربه افرادی استفاده شود که در حوزه سینما حضور داشته اند و از لحاظ علمی و تجربی شناخت کامل به سینما دارند و یا حداقل راهکارهای عملی برای برون رفت از این وضعیت اسفبار سینما دارند و می توانند آن را برای بهبود شرایط استفاده نمایند.
مسافرآستانه در همین رابطه خاطرنشان کرد: بنده معتقدم کسانی که قرار است مدیران سینمایی را منصوب کنند اول باید عملکرد پیشین آن ها را مورد ارزیابی جدی قرار دهند و سپس مبادرت به اعطای پست و سمت به آن ها کنند.
وی در پایان این گفتگو تأکید کرد: خوشبختانه ما در سینمای ایران نیروهای متعهد، ولایی، انقلابی و باسواد کم نداریم؛ ما افرادی را داریم که هم سینما را خوب می شناسند و هم دغدغه های شان دغدغه نظام است و این وظیفه مدیران سینمایی است که چنین افرادی را در پست های کلیدی سینما منصوب کنند.
ارسال نظر